MTS prin  Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Prahova, organizează în parteneriat cu Asociaţia ARES'EL,  ateliere de pictură în cadrul proiectul „Incluziune prin artă”.
   Ministerul Tineretului şi Sportului prin  Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Prahova, organizează în perioada 01 august – 30 august 2017, în parteneriat cu Asociaţia ARES'EL,  ateliere de pictură în cadrul proiectul „Incluziune prin artă”.
Proiectul „Incluziune prin artă!” şi se adresează tinerilor, membrilor/voluntarilor ONGT-urilor dar şi elevilor/studenţilor unităţilor de învăţământ prahovene care sunt talentaţi în domeniul picturii.
 
Scopul proiectului: Dezvoltarea abilităţilor în domeniul picturii în rândul tinerilor cu oportunităţi reduse.
 
Dosarul de participare se va depune până în data de 28.07.2017, orele 12:00, la adresa partenerului nostru Asociaţia ARES’EL Ploieşti asociatia_aresel@yahoo.com  şi va conţine următoarele documente:
-          Formularul de înscriere (conform anexei 1)
-          Copie C.I.
 
Cerinţele specifice de selecţie:
-          vârsta cuprinsă între 14 şi 35 ani;
-          domiciliul în judeţul Prahova;
 
Selecţia se va face în ordinea înscrierilor, după principiul „primul venit, primul servit”.
Locuri disponibile: 20
 
Tinerii selectaţi vor fi anunţati pe e-mail, în data de 31.07.2017, până la orele 12:00.
 
Certificarea atelierelor de lucru: Tinerii vor primi diplome de participare din partea Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Prahova.
 
Desfăşurarea/locaţia cursului:  Atelierele de lucru se vor desfăşura la sediul de pe strada Democraţiei, nr. 35 (în spatele Inspectoratului Judeţean Şcolar Prahova), în perioada 01.08.2017-25.08.2017.
 
 
Detaliile  finale ale programului vor  fi comunicate participanţilor în timp util.