Un controlor al TCE Ploieşti a fost bătut pentru că îi ceruse unei femei să coboare din autobuz
 
 
 Marţi 2 februarie, în jurul orei 14.30, în staţia TCE Ploieşti de la Palatul Culturii un controlor de pe traseul 30 a fost agresat de cunoştinţele unei femei pe care o rugase să coboare din autobuz, aceasta neavând legitimatie  de călătorie.
 Controlorul (21 de ani) a fost rănit la mâna dreaptă şi transportat la spital, rănit la mâna dreaptă.
Agresorul poate scăpa nepedepsit, deoarece victima nu a depus plângere la Poliţie.
” Poliţiştii fac cercetări pentru identificarea şi luarea măsurilor legale care se impun” menţionează IJP Prahova.
COMUNICAT IPJ PRAHOVA:
La data de 2 februarie a.c., în jurul orei 14:30, poliţiştii au fost sesizaţi de reprezentanţii unei unităţi medicale cu privire la faptul că un bărbat de 21 de ani, controlor în mijloacele de transport în comun, s-a prezentat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale după o altercaţie, fără a rămâne internat.
Din cercetări a rezultat faptul că bărbatul ar fi identificat o femeie care ar fi circulat în transportul în comun fără bilet, aceasta fiind coborâtă în staţia Palatul Culturii. În sprijinul femeii şi-a făcut apariţia o persoană de sex masculin, care l-ar fi împins pe bărbatul de 21 de ani, acesta dezechilibrându-se şi căzând pe mâna dreaptă.
Până la acest moment, persoana vătămată nu a dorit să formuleze plângere penală pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe. Cercetările sunt continuate de către poliţişti pentru identificarea persoanelor implicate şi luarea măsurilor legale care se impun.
 
Foto cu caracter ilustrativ/prahovaeconomica.eu