PERCHEZIŢII LA PERSOANE BĂNUITE DE INFRACŢIUNI CONTRA PATRIMONIULUI (video)

 

UPDATE :

 

În urma administrării probatoriului, doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentaţi unităţii de parchet cu propunere de arestare preventivă.

Stire initiala .

În această dimineaţă, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Ploieşti au efectuat 7 percheziţii la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea unor infracţiuni de furt, acces ilegal la un sistem informatic şi efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos. 6 mandate de aducere au fost puse în executare.

 
Din cercetări a reieşit faptul că, în perioada noiembrie 2020 - prezent, persoanele bănuite ar fi comis furturi din buzunare/genţi/poşete, pe raza municipiului Ploieşti. Aceştia sustrageau sume de bani şi carduri bancare pe care le foloseau ulterior pentru a efectua operaţiuni de retragere numerar.
 
Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională este de aproximativ 6000 de lei.
 
De la locaţiile vizate au fost ridicate mai multe bunuri ce par a proveni din activitatea infracţională, precum telefoane mobile şi obiecte de vestimentaţie.
 
6 persoane au fost conduse la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova pentru audieri.
 
La activităţi au participat şi poliţişti din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Prahova şi jandarmi ai Grupării de Jandarmi Mobilă „Matei Basarab” Ploieşti.
 
 
Sursa:IJP PRAHOVA