Incendiu puternic, noaptea trecută, la o casă particulară din Urlaţi (foto si video )
 
 
Noaptea trecută (miercuri spre joi), în jurul orei 4.32, pe strada Arionestii Noi din oraşul Urlaţi o locuinţă particulară a fost mistuită flăcări. ISU Prahova a intervenit cu două echipaje de stingere şi unul de prim ajutor. 
La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta violent şi generalizat la toată locuinţa de tip parter şi etaj, pe o suprafaţă de aproximativ 150 mp.
Focul, a pornit de la un coş de fum amplasat ori neprotejat termic faţă de materiale combustibile.
Din nefericire, toate bunurile au ars în incendiu.
Comunicat ISU Prahova:
În miez de noapte, pompierii militari au fost în alertă după ce a izbucnit un incendiu la o locuinţă situată pe strada Arioneştii Noi din localitatea Urlaţi. Focul a izbucnit, în jurul orei 04:32, imediat la locul evenimentului au fost mobilizate două echipaje de stingere şi unul de prim ajutor. La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta violent şi generalizat la toată locuinţa de tip parter şi etaj, pe o suprafaţă de aproximativ 150 mp.
Focul, a pornit de la un coş de fum amplasat ori neprotejat termic faţă de materiale combustibile. Toate bunurile au fost distruse în incendiu, iar familia a rămas fără agoniseala de o viaţă.