Madeleine şi Nicole au fost  invitatele speciale  la “Ploieştiul Distracţiei “.

Duminica 2 iulie pe esplanada Salii Sporturilor “ Olimpia “ Ploiesti a avut loc un super spectacol de muzica , dans si stand up comedy ,toate detaliile aici : http://infoploiesticity.ro/eveniment/583-ploiestenii-s-au-distrat-duminica-seara-pe-esplanada-salii-sporturilor-olimpia.html

Madalina si Nicoleta Dospinescu invitatele –surpriza.

 

Pentru ca atmosfera sa fie “incendiara “ am avut deosebita  placere sa le avem langa noi pe fostele componente ale trupei Fo’bidden.

Madalina si Nicoleta Dospinescu .

Nicoleta Dospinescu – lansare de carte .

In premiera locala Nicole si-a lansat cartea la Ploiesti , lansarea avand un succes mare ,plus o adevarata sedinta foto si de autografe , ploiestenii fiind incantati de prezenta ,carisma si naturaletea Nicoletei .

Madeleine -show maxim in ploaie…

In jurul orei 21.15 , pe o ploaie rece de vara ,  Madeleine a “incalzit “ publicul ploiestean printr-un super recital .

Andrenalina si dansul in ploaie ,au “incins” atmosfera , la finalul mini recitalului Madalina si cele 2 dansatoare ale sale au primit aplauze la “scena deschisa “ , mai ales ca au fost eroine ,cantand si dansand in ploaie.

Sedinta foto cu ploiestenii…

Desi cele 3 fete au fost udate rau , nu au refuzat sa stea la poze cu ploiestenii si sa  vorbeasca cu acestia .

 “ Onorata de invitatie, ca de fiecare data, ploiestenii sunt oameni foarte dragi inimii mele! Cu siguranta voi reveni,cu aceeasi placere, de fiecare data!” a declarat dupa concert  “ Madeleine  ,pentru site-ul nostru.

Info Ploiesti City le multumeste pentru ca au raspuns pozitiv invitatiei noastre si cu siguranta le asteptam si cu alta ocazie , atunci cand credem ca nu va mai ploua ,iar conditiile sunt altele .