Crimă în comuna Dumbrava. Un tânăr a fost înjunghiat
 
Conform ziare.com ,  un tânăr de 22 de ani a fost omorât duminică, 3 ianuarie 2020, în jurul orei 1.00, în faţa unui magazin din satul Cornu de Sus, comuna Dumbrava, judeţul Prahova.
 
Potrivit unor surse din Poliţie, la 112 a fost anunţat că în urma unui conflict izbucnit, în faţa magazinului din sat, între cinci persoane de etnie rromă, un tânăr de 22 de ani a fost înjunghiat.
 
La faţa locului au intervenit poliţiştii, dar şi un echipaj medical. Tânărul înjunghiat în abdomen a fost preluat în stop cardio-respirator şi transportat la spital. Medicii nu au mai putut face, însă, nimic pentru tânăr, declarând decesul. Autorul faptei a fost reţinut şi se afla în custodia poliţiei.
 
Comunicat IJP PRAHOVA:
La data de 3 ianuarie a.c., în jurul orei 01:00, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că în urma unui conflict petrecut pe raza comunei Dumbravă, un tânăr de 22 de ani a fost lovit cu un obiect tăietor înţepător, ulterior acesta decedând în timpul transportului către unitatea medicală. Patru tineri din localitate au fost imediat depistaţi şi prinşi de poliţişti.
Cauza a fost preluată de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, fiind efectuate cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de omor.
 
Foto:Politia Romana