La Breaza, un şofer beat a fost oprit în trafic după o urmărire ca în filme şi cu focuri de armă
Miercuri seară, în jurul orei 18.15, un şofer din Breaza a fugit de poliţişti după ce aceştia i-au solicitat să oprească.
Poliţiştii l-au oprit pe conducătorul auto după ce au tras mai multe focuri de armă în anvelopele maşinii.
Autoturismul a intrat într-un sunt de captare a apei.
 
Comunicat IPJ Prahova:
La data de 30 decembrie a.c., în jurul orei 18:15, un echipaj de poliţie din cadrul Poliţiei Breaza, aflat în exercitare atribuţiilor de serviciu, au solicitat unui conducătorului auto oprit neregulamentar pe o stradă din Breaza să prezinte actele pentru control.
Întrucât conducătorul autoturismului a demarat în trombă, s-a procedat la urmărirea autoturismului. Întrucât conducătorul auto nu a oprit la somaţie, poliţistul a folosit armamentul din dotare, executând focuri de armă în plan vertical şi în pneuri.
Ulterior, la ieşirea din Breaza spre Ţâlea conducătorul auto urmărit a intrat cu autoturismul într-un sunt de captare a apei.
Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În urma evenimentului nu a fost rănită nicio persoană. În cauză, se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal deschis pentru săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.
 
Foto cu caracter ilustrativ