Accident rutier la Mizil, între un autoturism şi un TIR
Duminică dimineaţă, pe DN 1, la intrarea în localitatea Mizil a avut loc un accident rutier între un autoturism şi un TIR, în urma evenimentului rutier, o femeie de 47 de ani, pasager în autoturism, a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, după ce a suferit traumatisme şi fracturi.
 
” Accident rutier pe DN1B, la intrarea în Mizil. Implicate un auto şi un TIR, trafic restricţionat pe sensul Buzău-Ploiesti.
În eveniment a fost implicat un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 44 de ani şi un ansamblu de vehicule format dintr-o autoutilitară şi semiremorcă la volanul căreia se afla un bărbat în vârstă de 36 de ani.
În urma evenimentului, o femeie de 47 de ani, pasager în autoturism, a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
Cercetările sunt continuate de poliţişti pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier şi luarea măsurilor legale în consecinţă.” precizează IPJ Prahova.
ISU Prahova a mobilizat un echipaj de stingere, unul de descarcerare şi unul de prim ajutor.
 
Sursă: IPJ şi ISU Prahova