Accident rutier pe Centura de Vest a Ploiestiului, între o autoutilitară şi un microbuz. Un bărbat a ajuns la spital
Duminică dimineaţa, în jurul orei 8.00, pe DN 1, pe Centura de Vest a Municipiului Ploieşti a avut loc un accident rutier intre un microbuz şi autoutilitară cu semiremorcă, în urma evenimentului rutier un bărbat în vârstă de 48 ani a fost transportat la spital.
Comunicat IPJ Prahova:
 
Poliţiştii au fost sesizaţi, în jurul orei 8:00, cu privire la producerea unui accident rutier pe DN1, Centura de Vest Ploieşti. Din cercetări a rezultat faptul că un bărbat de 48 de ani de ani care se deplasa la volanul unui microbuz fără pasageri pe Centura de Vest, din direcţia Bucureşti către Braşov, a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule format dintr-o autoutilitară şi semiremorcă, condus de un bărbat de 36 de ani şi oprit pe banda nr.1.
În urma evenimentului rutier, bărbatul de 48 de ani a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul ansamblului de vehicule format dintr-o autoutilitară şi semiremorcă a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate de poliţişti pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier şi luarea măsurilor legale în consecinţă.
 
Foto cu caracter ilustrativ