EXCLUSIV . Forza Zu - eveniment de succes, întrerupt de furtună.

Peste 80 000 de oameni au participat sâmbăta seara la Forza ZU, festivalul organizat pentru al 7 lea an consecutive de postul de radio naţional.

Aceştia au creat un “tsunami “pe plaja Modern din Constantă, cântând alături de trupele preferate, distrându-se la cote înalte , au băut râuri de bere şi băuturi răcoritoare.

Timp de aproximativ 5 ore au urcat pe scena ZU:

Inna, Damian & Brothers, Shift, JO, Randi, Grasu XXL, Guess Who, 3 Sud Est, Akcent & The Band, Lidia Buble, Alina Eremia, Lora, Irina Rimes, Raluka, Killa Fonic, Feli, Vescan, Nicole Cherry, Ruby, Ami, Fly Project, What’s Up, Adda, Andreea Bălan, Cortes, Daniel Iordăchioaie, Deepcentral.

Warm-up: Adi Mihăilă „The Hitman” & DJ Lucian BĂRBULESCU, Manuel Riva.

Au prezentat: Daniel Buzdugan şi Mihai Morar.

Accesul spre mare a fost închis în zonă...

Pentru a se evita tragediile, accesul spre mare a fost închis în zona concertului, cei care doreau să facă baie în mare trebuia să iasă din zona încercuită, iar circulaţia în zona restricţionată.

Furtuna a întrerupt concertul.

Deşi organizatorii au anunţat că festivalul va ţine până seara târziu, furtuna care s-a abătut asupra municipiului Constantă a dus la anularea show-ului muzical, organizatorii anunţând că prin decizia luat vor să protejeze publicul şi artiştii de incidente grave.

Decizia fiind luată şi după o şedinţă cu conducerea Jandarmeriei, deoarece echipamentele muzicale se puteau defecta şi puteau duce la electrocutarea artiştilor, iar schelele, panourile publicitare, etc puteau cădea peste spectatorii rămaşi în furtună.

Radio Zu acorda vouchere în zona VIP.

Cei rămaşi să înfrunte condiţiile meteo se pot bucura la reluarea Festivalului de acces gratuit în zona VIP, datorită unor vouchere oferite de conducerea postului de radio bucureştean.

"Pentru că voi sunteţi adevăraţii eroi ai Forza ZU, colegele şi colegii de la Radio ZU vor nota numărul fiecăruia dintre cei care vă aflaţi în faţa scenei, care au rămas pe ploaie, pe furtună. O să staţi la tribună VIP la următorul Forza ZU. Deşi Forza ZU e despre bucurie şi distracţie, e al 7-lea an în care suntem responsabili şi, după şedinţe cu Jandarmeria, cu Primăria, din păcate autorităţile nu ne mai lasă să continuăm. Sunt scule care pot să curenteze artiştii. Nu mai putem continua! Promitem o nouă ediţie de Forza Zu într-o lună, două, poate peste o săptămână... Dar nu putem continua. Ne pare rău! Vă iubim! Suntem ZU de 8 ani, trecem prin apă şi prin foc! Acesta nu este un moment greu, este momentul în care ne dăm seama că lucrurile trebuie să meargă mai departe. Vă iubim, dar trebuie să fim responsabili! Am vorbit cu La Familia, cu Delia, cu Carla's, cu The Motans, cu Andra, cu Smiley şi începând de luni... nu trebuie să rămână aşa! Indiferent unde şi cum, Forza ZU 2017 va continua! Nu punem punct aici, e doar o virgulă. Toţi de aici din faţă aveţi tribuna VIP la următorul Forza ZU", a fost mesajul lui Daniel Buzdugan şi Mihai Morar, pentru cei rămaşi la concert.

Conform unor surse, Forza Zu se va relua în cursul acestei veri, tot pe plaja Modern din Constantă.

Deşi timpul nefavorabil a întrerupt evenimentul, acesta a avut un succes mare, adunând artişti renumiţi în ţară şi mulţi oameni veniţi din toate colţurile României.

Text şi foto: Andrei Graţie şi www.facebook.com/VideoStudio.Ploiesti1

Galerie foto aici : http://infoploiesticity.blogspot.ro/2017/06/forza-zu-constanta-2017-in-imagini.html