Accident rutier intre un autoturism si o caruta,seara  trecuta in satul  Coslegi
Comunicat IPJ Prahova :
În seara de 25 octombrie a.c., în jurul orei 21:20, pe DJ 101F, în localitatea Coslegi, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că s-a produs un accident rutier  în care au fost implicate un autoturism condus de un bărbat de 42 de ani şi un atelaj hipo condus de un tânăr de 17 ani, ce se deplasau pe acelaşi sens de mers, din direcţia Valea Calugarescă spre Dumbrava. 
În urma evenimentului, conducătorul atelajului hipo a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Ambii participanţi la trafic au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul conducătorului de 42 de ani, însă în cazul conducătorului atelajului a indicat o valoare de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar conducătorul atelajului hipo a fost sancţionat conform OUG 195/2002. Cercetările sunt continuate de poliţişti pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier şi luarea măsurilor legale în consecinţă.
 
Foto cu caracter ilustrativ