La Cocorăştii Colţ, un autoturism a luat foc după ce s-a răsturnat. O tânără de 18 ani a decedat
 
În noaptea de miercuri spre joi, pe DN1A km54+500m, Cocorăştii Colţ intersecţie cu Piatră, pe sensul de mers Cocorăştii Colţ către Ploieşti, a avut loc un accident rutier şocant.
Un autoturism, s-a răsturnat în afara părţii carosabile şi a luat foc.
 
În autoturism se aflau trei persoane, două dintre acestea s-au salvat după ce au ieşit din auto, un bărbat în vârstă de 32 de ani şi un altul de 34 de ani.
Din nefericire, o tânără de 18 ani a decedat.
 
Comunicat ISU Prahova:
 
” Un accident rutier grav s-a produs în această dimineaţă pe DN1A în jurul orei 02:47, pe raza localităţii Cocorăştii Colţ, la intersecţie cu drumul de acces spre satul Piatra.
Un autoturism în care se aflau trei persoane s-a răsturnat în afara părţii carosabile, pe partea stângă, după care a luat foc
Două persoane din autoturism, un bărbat în vârstă de 32 de ani şi un altul de 34 de ani, au reuşit să iasă la timp.
Din nefericire, în interiorul autoturismului a rămas o tânără de 18 ani care şi-a pierdut viaţa. La faţa locului au acţionat o autospecială de stingere şi una de prim ajutor.”
 
 
IJP Prahova precizează:
” Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, fiind identificat autoturismul care ardea, în interiorul căruia se afla o persoană decedată, de sex feminin. Din primele informaţii se pare că alte două persoane din autoturism, un bărbat în vârstă de 32 de ani şi un altul de 34 de ani, s-ar fi autoevacuat. Cercetările sunt continuate de poliţişti pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier şi luarea măsurilor legale în consecinţă.”
 
Sursă: ISU şi IJP Prahova
 
Foto cu caracter ilustrativ