Festivalul” Dealul cu folk” Urlaţi 2020 a fost amânat
 
Sâmbătă, 10 octombrie 2020, începând cu orele 17.00, în Parcul Bellu din Oraşul Urlaţi, urma să aibă loc o nouă ediţie a Festivalului” Dealu’ cu Folk”.
 
Capul de afiş al festivalului erau Dinu Olăraşu şi Tituş Constantin, iar printre cei care participau este şi artistul prahovean Oliver Ciobanu.
 
 
Organizatori: Primăria oraşului Urlaţi şi Casa de Cultură din localitate, la iniţiativa profesorului de muzică Marius Glonţ.:
 "Este un proiect iniţiat de mine şi mă bucur că am găsit sprijin din partea autorităţilor locale. Pentru acest an, la a doua ediţie, mi-am dorit să organizez şi o tabără folk, premergătoare festivalului propriu-zis, dar nu s-a putut, din motive lesne de înţeles. O vom ţine de la ediţia următoare" a declarat pentru www.telegrama.ro, Marius Glonţ.
 
Evenimentul a fost amânat.
Deşi Primăria Urlaţi şi organizatorii asigurau toate măsurile necesare împotriva răspândirii noului coronavirus-Covid 19, datorită evoluţiei ratei de infecţie Sars-Cov-2 la nivel naţional, acesta a fost amânat până la o dată anunţata ulterior.
Printre partenerii media ai festivalului este www.infoploiesticity.ro