Accident rutier în Băicoi, noaptea trecută. O minoră a rămas încarcerată, 4 persoane au fost transportate la spital
În noaptea de miercuri spre joi (în jurul orei 0.05), pe DN1, intersecţie cu DJ 720, la km 86+600, în localitatea Băicoi, a avut loc un acccident rutier grav, o autoutilitară a intrat în coliziune cu un autoturism.
Conform ISU Prahova, în urma accidentului, patru persoane au fost transportate la UPU Prahova, acestea având multiple traumatisme.
În urma impactului, o minoră în vârstă de 15 ani din autoutilitară a rămas încarcerată.
Alte două persoane au primit îngrijiri medicale, însă au refuzat transportul la spital.
La faţa locului ISU Prahova a mobilizat două echipaje descarcerare, un echipaj de stingere şi unul de prim ajutor.
” Din cercetările efectuate a reieşit faptul că un tânăr în vârstă de 19 ani, care se deplasa la volanul unui autoturism pe direcţia Bucureşti către Braşov, în momentul în care a ajuns la intersecţia cu DJ 720 către Floreşti, ar fi efectuat virajul la stânga către Floreşti, fără a acorda prioritate unei autoutilitare condusă de un bărbat în vârstă de 45 de ani care circulă pe direcţia Braşov-Bucureşti.
În urma evenimentului, tânărul în vârstă de 19 ani, precum şi ceilalţi pasageri din auto, respectiv un tânăr în vârstă de 20 de ani, un altul în vârstă de 18 ani şi o minoră în vârstă de 15 ani au fost răniţi.
Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative. În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporal din culpă”, a anunţat IJP Prahova.
 
Sursă: ISU şi IJP Prahova
Foto: ISU Prahova