4 accidente produse în aceelasi timp, în zona localităţii Cornu
Joi dimineaţa, în jurul orei 10.00 pe raza comunei Cornu au avut loc 4 accidente concomitent, în urma cărora o femeie gravidă a primit îngrijiri medicale.
 
Comunicat ISU Prahova:
” La faţa locului au fost mobilizate un echipaj de stingere, unul de descarcerare şi două de prim ajutor. Sunt 4 accidente produse concomitent, astfel:
– Un autoturism care a părăsit partea carosabilă
– Un altul a intrat în parapet
– Un tir a intrat în coliziune cu o dubiţă
– Alte două auto au intrat în coliziune.
 
În primă fază a fost identificată o persoană rănită, din fericire nu grav. Aceasta este însărcinată şi este asistată medical la locul accidentului.”
 
IJP Prahova precizează:
” Din primele cercetări, un conducător auto în vârstă de 29 de ani, care se deplasa la volanul unui autoturism pe sensul Ploieşti-Braşov, în apropierea km 99+700 m, posibil pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum şi trafic în curbă la dreapta, pierde controlul asupra direcţiei de deplasare şi intră în coliziune cu un parapet, după care părăseşte partea carosabilă ajungând într-un şanţ de colectare a apei. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
La scurt timp, un alt conducător care se deplasa la volanul unui autoturism, pe acelaşi sens de mers, posibil pe fondul unei frânări bruşte, pierde controlul asupra direcţiei de deplasare, după care părăseşte partea carosabilă ajungând într-un şanţ de colectare a apei.
Totodată, pe acelaşi sens de mers, două autoturisme, posibil pe fondul nepăstrării distanţei de siguranţă, intră în coliziune faţă-spate. Evenimentul s-a finalizat cu o constatare amiabilă de accident. Pe sensul opus de mers, respectiv Braşov- Ploieşti, alţi 2 conducători auto, posibil din aceeaşi cauză menţionată anterior, întră în coliziune faţă-spate. Şi în cazul acestui eveniment, conducătorii au întocmit constatare amiabilă de accident. Din fericire, toate evenimentele menţionate anterior s-au soldat doar cu pagube materiale.”
 
Foto cu caracter informativ
 
Sursa:ISU si IJP Prahova