Accident rutier la Berceni, 2 persoane au ajuns la spital
 
Luni dimineaţă, în comuna Berceni, satul Moara Noua a avut loc un accident rutier intre un autoturism şi o autoutilitară.
Evenimentul rutier s-ar fi produs pe fondul nepăstrării distanţei regulamentare în mers, autoturismul ar fi intrat în coliziune cu autoutilitara.
Conform IJP Prahova, din verificări a rezultat faptul că un conducător auto în vârstă de 50 de ani care se deplasa la volanul unei autoutilitare, pe Centura de Est, la km 80 + 850 m, pe sensul de mers către Braşov, posibil pe fondul nepăstrării distanţei regulamentare în mers, ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 50 de ani care oprise în coloană.
La scurt timp după, o femeie în vârstă de 45 de ani care se deplasa la volanul unui autoturism, pe acelaşi sens de mers, posibil pe fondul nepăstrării distanţei regulamentare în mers, intră în coliziune cu autoutilitara condusă de bărbatul de 50 de ani.
În urma evenimentului rutier, conducătorul auto de 30 de ani şi femeia de 45 de ani au fost transportaţi la spital. Cei trei conducători auto au avut rezultat negativ la testarea cu aparatul etilotest.
La spital au fost transportate, două persoane, una de 37 ani, alta de 43 ani.
O femeie a suferit un atac de panică.
ISU Prahova a mobilizat un echipaj de descarcerare, unul de stingere şi unul de prim ajutor.
Foto: ISU Prahova