Accident grav la ieşirea din Ploieşti către Blejoi, între o ambulanţă privată şi o autoutilitară
Joi seară, pe DN 1 către Blejoi, în intersecţia cu DJ100I cu Bulevardul Republicii, a avut loc un accident rutier grav, după ce două autoturisme (o ambulanţă privată şi o autoutilitară) au intrat în coliziune.
 
În urma accidentului, 4 persoane au fost transportate la UPU Ploieşti, două dintre acestea fiind în stare gravă la Urgenţe majore, ofemeie, în vârstă de 69 de ani (traumatism toracic cu fracturi) şi un bărbat, în vârstă de aproximativ 60 ani (în comă şi intubat) cu un traumatism cranian, un traumatism toraco-abdominal şi fractură de gambă.
 
Comunicat IJP Prahova:
Din primele verificări, un conducător auto în vârstă de 69 de ani, care se deplasa la volanul unei autoutilitare din direcţia DN1 către Blejoi, ajuns la intersecţia cu DJ100I (Bulevardul Republicii), posibil pe fondul efectuării unui viraj la stânga către Blejoi, fără a acorda prioritate unei ambulanţe private care circulă regulamentar pe direcţia Ploieşti către DN1, intră în coliziune cu aceasta. În urma evenimentului rutier, trei ocupaţi şi conducătorul ambulanţei private au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale. Rezultatul testării cu aparatul etilotest a fost negativ în cazul conducătorului auto de 69 de ani. Fără probleme de trafic la acest moment.”
 
ISU Prahova a intervenit cu 2 echipaje de descarcerare, 2 de stingere şi 2 de prim ajutor.
 
Foto: ISU Prahova