IJP PRAHOVA.PERCHEZIŢII LA PERSOANE BĂNUITE  DE FURT DIN AUTOTURISME (video)
 
Miercuri dimineaţă, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova au efectuat 3 percheziţii în municipiul Bucureşti şi în judeţul Ilfov, la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea infracţiunii de furt din autoturisme.  Patru persoane au fost conduse la sediul poliţiei pentru audieri.
 
Din cercetări a rezultat faptul că persoanele bănuite ar fi săvârşit 6 furturi din autovehicule,  în judeţele Prahova, Vaslui, Bacău, Harghita şi Buzău, în perioada iulie- august a.c. 
 
În fapt, aceştia ar fi vizat în special autovehicule aflate în deplasare, în zone de reducere a vitezei, iar după înţeparea roţilor, pe timpul efectuării reparaţiei anvelopei de către victimă, ar fi sustras bunuri şi bani din autoturisme.
 
De la locaţiile vizate poliţiştii au ridicat, în vederea continuării cercetărilor, mai multe  telefoane mobile ce par a face obiectul activitaţii infracţionale.
 
Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională este estimat la 20.000 de lei.
 
La activităţi au participat şi poliţişti din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Ploieşti. Acţiunea a beneficiat de suportul tehnic al Direcţiei de Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române.
Video:Politia Romana