Scandal in zona Caminului Cultural  din comuna Podenii Noi
Joi seara,in comuna Podenii Noi ,( in zona Caminului Cultural ) patru bărbaţi, avand varste  între 25 şi 48 de ani  s-au luat la ceartă ,unul dintre acestia a folosit si un spray paralizant .
 
Comunicat IJP Prahova 
 
Aseară, în jurul orei 20:50, am fost sesizaţi prin apel 112 despre faptul că în exteriorul unei instituţii publice din localitatea Podenii Noi a avut loc un conflict verbal spontan între patru bărbaţi. 
La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie care a identificat cele patru persoane implicate, respectiv patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 25 şi 48 de ani. 
Din  cercetări a rezultat faptul că unul dintre bărbaţi a utilizat spray-ul iritant lacrimogen, motiv pentru care două dintre persoanele împlicate în conflict au necesitat îngrijiri medicale la faţa locului. Ulterior, cele două persoane au fost transportate la spital, fără a necesita internare.
Cercetările sunt continuate de poliţişti în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc incidentul. La finalizarea cercetărilor, se vor lua măsurile legale care se impun.
 
Foto cu caracter ilustrativ