Scandal în comuna Româneşti, între rudele unei femei şi concubinul acesteia
Marţi seară, în jurul orei 20.00, în comuna Româneşti a izbucnit un scandal intre rudele unei femei şi concubinul acesteia.
Deoarece la conflict au luat parte mai multe persoane, a fost nevoie de intervenţia luptătorilor de la SAS Ploieşti şi a mai multor poliţişti.
Comunicat IJP Prahova:
Ieri, în jurul orei 20.00, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că în localitatea Româneşti are loc un conflict între mai multe persoane.
La faţa locului au fost direcţionate mai multe echipaje de poliţie, jandarmeri şi lucrători din cadrul Serviciul pentru Acţiuni Speciale, care au aplanat conflictul.
Din primele verificări se pare că o femeie de 31 de ani, ar fi chemat rudele pentru a o lua de la locuinţa concubinului în vârstă de 39 de ani din localitatea Bărcăneşti, care ar fi agresat-o anterior.
Odată ajunşi la faţa locului, fratele concubinului în vârstă de 31 de ani ar fi ameninţat cu un obiect tăietor înţepător persoanele prezente, iar situaţia a degenerat.
În urma altercaţiei iscate fratele concubinului l-ar fi lovit pe tatăl femeii de 31 de ani, ulterior şi pe aceasta.
Toate persoanele au fost conduse la sediul Poliţiei municipiului Ploieşti.
Persoanele implicate nu au dorit să formuleze plângere penală pentru infracţiunea de lovire.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovirea sau alte violenţe.
De asemenea, pentru evitarea unui nou scandal în zonă s-au luat măsuri de asigurare a ordinii publice în localitate.
 
Sursă: IJP Prahova
Foto cu caracter ilustrativ