Accident grav la Loloiasca, un copil a fost încarcerat şi intubat
Miercuri după amiază, în jurul orei 15.30, pe DN 1 B, la ieşirea din localitatea Loloiasca spre Mizil, a avut loc un grav accident rutier, printre victime numărându-se şi un copil în vârstă de 14 ani care a fost încarcerat şi intubat.
Conform ISU Prahova, în impact au fost implicate două autoturisme şi o autobasculantă încărcată cu bitum.
Un minor în vârstă de 14 ani a fost încarcerat, respira, dar a fost inconştient şi o altă femeie a fost rănită.
La faţa locului ISU Prahova a acţionat cu un echipaj de la descarcerare, o autospecială de stingere şi două de prim ajutor.
Un elicopter SMURD a aterizat pe DN1 B în vederea preluării victimelor.
Minorul a fost preluat de elicopter, fiind intubat şi transportat la spital, iar femeia (32 ani) a suferit TCC (traumatism cranio cerebral) şi un traumatism membre superioare, aceasta fiind transportată de o ambulanţă SAJ la UPU Ploieşti.
Circulaţia a fost întreruptă timp de o oră.
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia a fost întreruptă, în ambele sensuri pe DN1B Ploieşti – Buzău, la kilometrul 31+100 de metri, localitatea Loloiasca, judeţul Prahova, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme şi un autocamion.
Aceasta a fost reluată după aproximativ 1 oră.
Comunicat IJP Prahova :
Din primele verificări, se pare că un bărbat de 37 de ani care se deplasa la volanul unui autoturism pe  DN 1B, din direcţia Ploieşti către Buzău ajungând în dreptul imobilelor 59-60, ar fi fost surprins de oprirea  unui autoturism condus de o femeie de 32 de ani care ar fi intenţionat să vireze stânga pe o stradă lăturalnică şi intră în coliziune cu acesta. 
În urma acestei coliziuni, autoturismul condus de femeia de 32 de ani este proiectat pe sensul opus de mers unde este lovit şi proiectat în şanţ de autoutilitara condusă de un barbat în vârstă de 56 ani. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a femeii de 32 de ani şi a pasagerului minor.
Conducătoarea auto de 32 de ani nu a putut fi testată din cauza vătămărilor corporale suferite, ceilalţi doi conducători auto fiind testaţi rezultatele fiind negative. Cercetările sunt continuate de poliţişti pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier şi luarea măsurilor legale în consecinţă.
Sursă şi foto: ISU Prahova