Cea mai mare petrecere pentru copii, la Ploieşti Shopping City . Ziua Internaţională a Copilului este sărbătorită prin joc şi voie bună la Ploieşti Shopping City! În perioada 1-5 iunie, centrul comercial se transformă în cel mai mare loc de joacă pentru copii şi a pregătit pentru aceştia, în fiecare zi, activităţi dinamice cu tematica „Jocurile copilăriei”. În acest fel, cei mici vor avea ocazia să se distreze prin intermediul unor jocuri interactive benefice atât dezvoltării intelectuale, cât şi fizice.

Pentru că o zi nu este suficientă pentru a celebra sărbătoarea dedicată celor mici, cel mai important centru comercial din regiune a pregătit cinci zile cu activităţi şi jocuri pentru copii. Astfel, timp de o săptămână, în intervalul orar 12:00-19:00, părinţii sunt aşteptaţi în zona scărilor rulante, unde micuţii vor putea să se bucure de unele dintre cele mai cunoscute jocuri.

Într-un set-up personalizat, cei prezenţi se vor putea juca „Nu te supăra, frate!”, „Moara”, „Piticot” şi şah. Fiecare joc va fi reprezentat supradimensionat şi va permite celor mici să devină parte din el. Echipa de promoteri prezentă pe durata celor cinci zile se va asigura că fiecare participant cunoaşte regulile jocului şi le va feri îndrumarea necesară. Programul după care va fi permis accesul în zona cu jocuri este: marţi şi miercuri-16:00-20:00, joi şi vineri – 12:00-18:00, sâmbătă – 10:00-18:00, duminică şi luni – 12:00-18:00. Intrarea este liberă, se face pe bază de înscriere pe pagina de Facebook Ploieşti Shopping City (www.facebook.com/PloiestiShoppingCity), sau la faţa locului, cu ajutorul unuia din promoterii prezenţi.

Rontzy îi invită pe cei mici la party!

Petrecerea dedicată celor mici nu ar putea fi completă fără cel mai simpatic veveriţoi din judeţ. Rontzy le-a pregătit acestora o petrecere că la carte, cu muzică, cele mai distractive jocuri şi dulciuri delicioase. Întâlnirea „Clubului lui Rontzy” se va desfăşura sâmbătă, 3 iunie, în intervalul orar 10:00-12:00, în zona scărilor rulante, prilej cu care cei mici, care şi-au sărbătorit ziua de naştere în ultima lună, vor fi surprinşi cu un cadou aniversar, iar proaspăt înscrişii vor primi cadoul de bun venit şi cardul de membru.

Un proiect unic în regiune, „Clubul lui Rontzy” este o platformă educativă, adresată copiilor cu vârste între 5 şi 12 ani, din judeţul Prahova. Alături de mascota Rontzy, copiii se bucură în fiecare lună de o multitudine de activităţi instructive şi distractive, precum petrecerea timpului liber alături de mascota clubului şi personajele lor preferate sau seminarii interactive, pe diferite teme, cu participare gratuită. Totodată, membrii clubului beneficiază de reduceri speciale în magazinele preferate sau la diferite cursuri şi activităţi adresate celor mici; de cadouri de bun-venit în club şi de oportunitatea de a face parte dintr-o comunitate unită, în care se comunică rapid şi constant.

Clubul lui RONTZY aşteaptă în continuare noi oaspeţi, înscrierile pot fi făcute la Biroul de Informaţii din Ploieşti Shopping şi prin trimiterea unei solicitări la adresa: office@ploiestishoppingcity.ro.