Un bărbat din Boldeşti Scăieni a vrut să se arunce de pe o antenă GSM
Vineri dimineaţă, un bărbat (în vârstă de 32 ani) s-a urcat pe o antenă GSM din centrul oraşului Boldeşti Scăieni şi a ameninţat că se aruncă în gol, dacă soţia să nu se întoarce acasă, după ce aceasta l-a părăsit.
După un timp bărbatul a coborât şi a fost preluat de echipajul medical sosit la faţa locului, totodată a fost sancţionat contravenţional conf. Legea 61/1991.
Comunicat IJP Prahova:
La data de 28 august a.c., în jurul orei 06:45, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Boldeşti-Scăeni au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat s-ar afla pe o antenă vis a vis de primăria Boldeşti Scăeni şi ameninţă că se aruncă pentru că este părăsit de soţie.
La faţa locului au fost direcţionate mai multe echipaje de poliţie, care au constatat că cele sesizate se confirmă, persoana fiind identificată drept un bărbat de 32 de ani din localitate.
Poliţiştii împreună cu reprezentanţii ISU desfăşoară activităţi pentru determinarea persoanei să coboare, asigurarea ordinii şi liniştii publice în zonă şi aplicarea măsurilor legale.
 
Foto cu caracter ilustrativ