Un subofiter din cadrul  Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Prahova a primit distinctii pentru participarea la misiuni internationale
 
 
Astăzi, 21.08.2020, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Prahova, a avut loc festivitatea de acordare a unei distincţii onorifice unui subofiţer din cadrul inspectoratului, care a participat la misiuni internaţionale.
Astfel, colegul nostru, plutonier adjutant Diaconu Justin, participant la Misiunea NATO în Afganistan timp de 6 luni, în perioada 2018-2019, a fost recompensat prin ordin al ministrului Afacerilor Interne cu distincţia " Emblema de Onoare a Ministerului Afacerilor Interne cu însemn de război", pentru modul de îndeplinire a atribuţiilor în această perioadă. 
Subofiţerul a făcut parte dintr-un contingent compus din 23 de jandarmi români - „Contingentul 10 Aurelia Dacorum”, care a desfăşurat activităţi de pregătire a forţelor de ordine afgane.
Anterior, jandarmul a fost decorat cu medalia Non-Article 5, pentru serviciul în slujba NATO şi a primit din partea inspectorului general al Jandarmeriei Române, Distincţia de serviciu „Misiuni in străinătate”.