Un suspect  de talharie a fost prins la Ploiesti
 
Comunicat IJP Prahova :
Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Secţiei de Poliţie Nr.2 Ploieşti efectuează cercetări într-o cauză penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată. 
 
În noaptea de  30 iunie/1 iulie a.c., în jurul orei 00.40, am fost sesizaţi cu privire la faptul că un tânăr de 18 ani ar fi fost ameninţat cu acte de violenţă şi deposedat de suma de 330 lei, de persoane necunoscute.
 
Cu ocazia verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că, în timp ce se aflau pe o stradă din Ploieşti, persoane necunoscute s-ar fi apropiat de adolescent şi de persoana care îl însoţea, moment în care i-ar fi luat ghiozdanul, iar din portofelul care se afla în ghiozdan i-ar fi sustras suma de 330 de lei.
 
La data de 9 iulie a.c., poliţiştii au reuşit identificarea şi depistarea uneia dintre persoanele bănuite de comiterea faptei, iar în baza probatoriului administrat, s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore. Ulterior, la data de 10 iulie a.c., s-a dispus arestarea preventivă  pentru o perioadă de 30 de zile. 
 
În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au depistat şi a doua persoană implicată în evenimentul din noaptea de 30 iunie/1 iulie a.c, care împreună cu persoana bănuită de comiterea faptei i-ar fi sustras tânărului suma de bani. Ieri, în urma probatoriului administrat, s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, ulterior fiind dispusă, în cursul zilei de astăzi, măsura arestării preventive pentru 30 de zile.
 
Foto cu caracter ilustrativ