Trei bărbaţi s-au luat la bătaie, în curtea unui imobil din Ploieşti
Luni noapte, în jurul orei 24.00, în curtea unui imobil din Ploieşti, trei bărbaţi s-au luat la bătaie, unul dintre aceştia (în vârstă de 37 ani) a fost lovit în braţ, cu un obiect ascuţit. 
Toţi au ajuns la spital, ulterior doi au fost reţinuţi pentru 24 ore.
 
Cei trei bărbaţi sunt rude.
 
Comunicat IJP Prahova
La data de 10 august a.c., în jurul orei 24.00, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 4 de Poliţie Ploieşti au fost sesizaţi despre faptul că în curtea unui imobil ar fi avut loc un confilict între membrii unei familii.
Din cercetări a rezultat faptul că, în urma unui conflict spontan doi membrii ai aceleiaşi familii ar fi intrat în curtea imobilului, unde au agresat un al treilea bărbat. Cei trei bărbaţi s-ar fi lovit reciproc iar, la un moment dat, unul dintre ei ar fi folosit în altercaţie un obiect tăietor-înţepător. În urma evenimentului, cei trei bărbaţi au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.
În urma administrării probatoriului, doi dintre cei trei bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore în cursul zilei de astăzi. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.
 
Foto cu caracter ilustrativ