Crimă la Boldeşti Scăieni. Un cioban a fost înjunghiat de doi bărbaţi, după o altercaţie
Duminică după amiază, în localitatea Boldeşti Scăieni, a avut loc o crimă uluitoare.
Un cioban în vârstă de 47 de ani a fost înjunghiat de doi bărbaţi, în urma unei altercaţii produse în timp ce strângeu fânul.
Ciobanul a fost chemat să ajute la strânsul fânului.
Toţi trei au consumat alcool, apoi la un moment dat, s-au luat la ceartă din cauza unei căpiţe de fân.
Cei doi bărbaţi l-au lovit şi l-au înjunghiat pe cioban.
 
Comunicat IJP Prahova
În urma unui apel 112, mai multe echipe de poliţişti şi jandarmi s-au deplasat în Boldeşti Scăeni, ocazie cu care au găsit un bărbat de 47 de ani decedat, prezentând leziuni traumatice.
La faţa locului s-a deplasat un procuror criminalist din cadrul Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova împreună cu poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Prahova şi un medic legist care au efectuat cercetări, stabilind faptul că persoana decedată este victima unui omor.
Din cercetările efectuate a rezultat faptul că persoana a fost chemată pentru a strânge fân la o adresă învecinată, apoi pe fondul consumului de alcool şi al unor neînţelegeri legate de o capiţă de fân, doi bărbaţi l-ar fi lovit cu un obiect contondent şi un obiect tăietor-înţepător în zona toracelui şi abdomenului, acesta decedând.
Cei doi bărbaţi au fost prinşi de poliţişti, procurorul dispunând reţinerea acestora pentru 24 de ore, fiind prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.
Sursă: IJP Prahova
Foto cu caracter ilustrativ