PERCHEZIŢII LA PERSOANE BĂNUITE  DE COMITEREA UNEI INFRACŢIUNI DE  TÂLHĂRIE CALIFICATĂ, LIPSIRE DE LIBERTATE ŞI CONDUCERE FĂRĂ PERMIS
 
În cursul zilei de miercuri , poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Ploieşti au efectuat trei percheziţii pe raza judeţului Prahova, la  domiciliile unor persoane bănuite de comiterea infracţiunilor de tâlhărie calificată, lipsire de libertate şi conducere fără permis.
Din cercetări a rezultat faptul că, la începutul lunii iunie, persoanele bănuite ar fi săvârşit asupra unui bărbat o infracţiune de lipsire de libertate şi, totodată, ar fi sustras, prin violenţă, bunuri personale şi bani. Totodată, una dintre persoanele bănuite ar fi condus un autoturism deşi nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională este de aproximativ  7.000  de  lei.
De la domiciliile acestora au fost recuperate bunuri şi bani, ce par a face obiectul activităţii infracţionale. În urma percheziţiilor şi a probatoriului administrat, trei persoane au fost reţinute pentru 24 de ore.
La activităţi au participat luptători din cadrul Serviciul pentru Acţiuni Speciale. Acţiunea a beneficiat de suportul operaţional al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul  Inspectoratului General al Poliţiei Române.
 
Sursa:IJP Prahova 
Foto cu caracter ilustrativ