Luna Sporturilor” aduce un show pe role si skateboard la Ploiesti Momentul spectaculos al zilei: saritura cu role peste o masina Ploiesti Shopping City a pregatit, pentru un nou weekend dedicat sportului, un spectacol pe role si skateboard. Pentru ca o astfel de activitate fizica aduce numeroase beneficii bunei dezvoltari a copiilor, dar si a adultilor deopotriva, in perioada 27-28 mai, vizitatorii vor fi incantati cu trucuri spectaculoase realizate de unii dintre cei mai talentati tineri. Nu vor lipsi nici concursurile pentru amatori care vor aduce participantilor premii speciale.

Demonstratii pe role si skate, personalizari stil graffiti

Timp de doua zile, in intervalul orar 11:00-18:00, toti cei care vor trece pragul centrului comercial vor putea sa asiste, in zona special amenajata in parcare, la trick-uri de skate, role si trotinete. Activitatile vor fi sustinute de catre membrii echipei Scoala de Role AMB, care vor fi pregatiti sa impresioneze publicul cu unele dintre cele mai spectaculoase demonstratii. Cosmin Dumitru, liderul comunitatii care reuneste iubitorii de skate, role si trotinete, va surprinde cu o serie de trucuri in materie de sarituri si slalom si ii va incanta pe cei prezenti cu un moment grandios: saritura peste o masina.

Pe parcursul celor doua zile vor fi prezenti si maestrii artei graffiti. Acestia vor avea la dispozitie vopseluri si accesorii pentru a le oferi tuturor celor interesati posibilitatea sa-si personalizeze skate-ul, rolele sau tricicletele.

Cursuri de initiere si concursuri de amatori

Membrii Scolii de Role AMB vor fi pregatiti si pentru a oferi cursuri de initiere si perfectionare. Cei care isi doresc sa invete sa mearga pe skateboard o vor putea face intr-un mediu sigur, cu ajutorul unui instructor. Pe parcursul lectiei de 20 de minute, acestia vor invata cele trei elemente cheie ale echilibrului, cele patru etape spre a deveni skater: cum sa pornesti simplu, care este postura corecta pe skateboard, dar si cum sa opresti in siguranta, cum sa iti mentii echilibrul in mers si exercitii de baza pentru o manevrare mai buna.

Nu vor lipsi nici surprizele dedicate publicului. Cei curajosi sunt invitati sa isi demonstreze indemanarea si sa participe la concursurile care ii va premia cu  unul din premiile oferite de Decathlon, o trotineta, un skate sau cu vouchere de cumparaturi oferite de Intersport. Concurentii vor trebui sa parcurga o serie de probe: free ride, slalom jaloane, viteza si sarituri.

Parteneri: Decathlon, Intersport, Scoala de Role AMB