Workshop: Femeia, între familie şi carieră. Sambata aceasta intre orele 11.00-14.00 , la Palatul Culturii Ploiesti in sala Mare a Unirii va avea loc un workshop interesant cu tema : Femeia, între familie şi carieră.

Speakerii la workshopul de dezvoltare personală vor fi :
Mihaela Tatu , Nico Matei , Claudia Iordache

Rezerva bilet aici: https://goo.gl/forms/TVRrW2FggzBUTnRs1

Invitati :

Laurentiu Dudau - fondatorul programului Robokid (pentru parintii care se confrunta cu probleme legate de controlul programelor online pentru copii)

Eduard Stoica - finalistul de la emisiunea "Românii au talent" un copil talentat, ambitios si dornic sa ne incante in ziua evenimentului prin intermediul melodiilor sale.

Preţ bilet: 130 lei/persoană - include atât masa de prânz şi coffe break dar şi numeroase premii pentru TOŢI participanţii: voucher în valoare de 270 de lei oferit de Eva Salon pentru epilare definitivă, vouchere cu reducere de 25% pentru micropigmentarea sprâncenelor oferite de Ioana Pohoaţă şi obiecte hand made realizate de Raluca Enver.

Rezerva bilet aici: https://goo.gl/forms/TVRrW2FggzBUTnRs1

Va exista şi o TOMBOLĂ din care puteţi câştiga 20 de vouchere oferite de Andreea Rădulescu - Hollywood Experience Beauty Salon (coafat/tuns , machiaj profesional,masaj, extensii gene, manichiură - Monica Burbutan) produse oferite de AVON , Asociatia Sportiva Intoarce-te la sport oferă 10 abonamente personalizate si numeroase şedinţe la alegere dintr-o paleta larga de clase aerobic-fitness cat si anamneze personale sau grup de min.3 persoane., foto (individuale/familie) .

Toate fondurile rezultate în urma acestui proiect vor fi folosite în scopuri umanitare.