Accident rutier la Băicoi. Un autoturism a intrat într-un stâlp
Potrivit IJP Prahova, duminică după amiază, pe DN 1, la km 72, pe raza localităţii Băicoi un autoturism a intrat în stâlp, iar alte două autoturisme au intrat în coliziune faţă-spate, în aceeaşi zonă.
Comunicat IJP Prahova:
Din primele verificări, un bărbat în vârstă de 32 de ani care se deplasa la volanul unui autoturism  din direcţia Braşov către  Bucureşti,  posibil pe fondul oboselii la volan, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a ieşit  în afara părţii  carosabile, intrând  în coliziune cu un stâlp de susţinere a cablurilor electrice. Conducătorul  auto a fost transportat la spital.
În aceeaşi zonă,  pe sensul  de mers menţionat,  un conducător auto de 62 de ani, pe fondul neatenţiei,  a lovit din spate un auto condus de o femeie, care circula în  faţa sa, acesta fiind proiectat într-un alt autovehicul, care se deplasa  cu viteză redusă.
În urma evenimentului rutier,  conducătoarea autoturismului a fost transportată la spital. Cei  trei conducători auto implicaţi în coliziunea faţă-spate, au avut rezultat negativ la testarea cu aparatul etilotest.
Conform ISU Prahova în accident au fost implicate 5 persoane, din care 3 au fost evaluate medical iar 2 au fost transportate la spital.
Pompierii au acţionat cu un echipaj de pompieri şi o ambulanţă Smurd.
 
Sursă: ISU şi IJP Prahova
 
Foto:Irina Sima/facebook