Accident la Valea Călugărească, un şofer fără permis a lovit un pieton beat, apoi a fugit de la faţa locului
Potrivit IJP Prahova, duminică seară, pe DN1 B, pe raza comunei Valea Călugărească, a avut loc un accident auto mai puţin obişnuit, între un şofer fără permis şi un pieton... beat.
Pietonul are vârsta de 38 ani şi a fost transportat la spital.
La locul accidentului s-au deplasat mai multe echipaje ale Poliţiei şi ale Serviciului de Ambulanţă Prahova.
Comunicat IJP Prahova:
În data de 21 iunie a.c., în jurul orei 23:00, am fost sesizaţi cu privire la faptul că, în comună Valea Călugărească un pieton a fost surprins şi accidentat de un auto, care a părăsit locul evenimentului rutier.
Poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă, iar în urma activităţilor desfăşurate au reuşit identificarea şi depistarea atât a autoturismului implicat, cât şi a persoanei bănuite că l-ar fi condus. În urma accidentului rutier, pietonul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. La testarea cu aparatul etilotest a acestuia a rezultat valoarea de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, din verificările efectuate, a reieşit faptul că, bărbatul care ar fi condus autovehiculul nu deţine permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis şi părăsirea locului accidentului, cercetările fiind continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor şi luarea măsurilor legale.
 
Foto cu caracter ilustrativ