Duminica este  Ziua Poliţiei Locale Ploiesti . Sărbătoarea Sfinţilor Împăraţi Constantin şi Elena este pentru Poliţia Locală Ploieşti prilej aniversar, ziua de 21 Mai fiind declarată prin Legea nr. 138/2015, Ziua Poliţiei Locale.

Astfel, Ziua poliţiştilor locali – sărbătorită concomitent cu una dintre cele mai importante praznice ortodoxe – semnifică, alături de bucuria creştinească, sentimentul de încredere în valorile umane, moral-spirituale şi istorice naţionale.

Poliţia Locală Ploieşti marchează această sărbătoare, duminică, 21 mai 2017, începând cu ora 12:00, la sediul instituţiei din Bulevardul Independenţei, nr. 21, prin activităţi de informare şi prezentare a tehnicii din dotare, fiind o zi a porţilor deschise pentru toţi cetăţenii care vor să interacţioneze şi în acest mod cu poliţiştii locali.

“ Şi pentru că se apropie 1 Iunie - Ziua Copilului, poliţiştii locali s-au gândit să invite alături de ei şi să sărbătorească împreună, pe copiii Clubului sportiv ”Ambiţia Mădălin”, care vor face o demonstraţie de artă şi măiestrie sportivă.

Cu această ocazie, dorim să mulţumim tuturor ploieştenilor pentru atitudinea civică şi responsabilă pe care au manifestat-o întotdeauna, şi le transmitem totodată, că vom fi şi de acum încolo prezenţi la datorie pentru a asigura ordinea şi liniştea publică, pentru a aplica legea cu fermitate şi intransigenţă, în litera şi spiritul ei.”

foto:Politia Locala Ploiesti