PERCHEZIŢII LA PERSOANE BĂNUITE DE TRAFIC  CU SUBSTANŢE PSIHOACTIVE
În urma a 3 trei percheziţii efectuate în Ploieşti, au fost depistate mai multe persoane bănuite de implicare în trafic de substanţe psihoactive. La percheziţii au fost ridicate substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive, telefoane mobile, bani şi un pistol cu bile de cauciuc supus autorizării. 
 
La data de 28 mai 2020, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti - Serviciul Antidrog şi procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Ploieşti au efectuat trei percheziţii domiciliare, în municipiul Ploieşti şi au  pus în executare un mandat de aducere, în cadrul unui dosar penal de trafic de substanţe psihoactive.
 
Din cercetări a rezultat că, de la sfârşitul anului 2019 până în prezent, o persoană ar fi comercializat cantităţi importante de noi substanţe psihoactive, în judeţul Prahova. 
 
De la locaţiile vizate, au fost ridicate 50 de grame de substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive, telefoane mobile, bani şi un pistol cu bile de cauciuc supus autorizării. De asemenea, 6 persoane au fost conduse la sediul unităţii de parchet, pentru audieri.
 
Poliţiştii şi procurorii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.
 
Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române. 
 
În activităţi au fost angrenaţi jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Matei Basarab” Ploieşti.
Sursa:Comunicat IJP Prahova