Un tanar  din Ploiesti a decedat dupa ce a fost lovit  de tren
Duminică seară, în jurul orelor  21.15, pe calea ferată, între localităţile Floreşti şi Buda, a avut loc un accident ferov iar, un tânăr în vârstă de 19 ani a fost lovit de trenul Regio 3012 care circulă pe ruta Braşov – Bucureşti. 
Comunicat IJP Prahova.
În această seară, în jurul orelor 21:15 am fost sesizaţi cu privire la faptul că o persoană ar fi fost accidentată de trenul Regio nr. 3012, care circulă pe relaţia de cale ferată Braşov - Bucureşti, între Staţiile C. F. Floreşti şi Buda.
Echipa operativă a constatat că la km feroviar 79+50m, lângă firul II de cale ferată, se afla o persoană, care a fost declarată decedată de cadrele medicale prezente la faţa locului. Aceasta a fost identificată ca fiind un tânăr de 18 ani din Ploieşti.
Poliţiştii din cadrul Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Prahova continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti.
Potrivit ISU Prahova, care a mobilizat o echipă de intervenţie, la sosirea echipajelor de intervenţie tânărul nu prezentă semne vitale, fiind declarat decedat de către echipajele medicale sosite la locul intervenţiei. 
Elev la Colegiului Naţional Pedagogic „Regina Maria” din Ploieşti. 
Tânărul în vârstă de 18 ani, era elev al Colegiului Naţional Pedagogic „Regina Maria” din Ploieşti.
Este doliu la Colegiul Naţional Pedagogic „Regina Maria” din Ploieşti după tragedia care a avut loc duminică seară.
Tânărul în vârstă de 18 ani, de fel din Ploieşti, victima accidentului feroviar de la Floreşti, era elev în clasa a XI-a, profil matematică – informatică, la Colegiul Naţional Pedagogic „Regina Maria”.
Profesorii îl descriu ca pe „un elev la locul lui, care participa la activităţile unităţii de învăţământ, dar şi la activităţi extraşcolare. Nu avea note proaste şi nu avea nici absenţe”.
Vestea despre tragicul eveniment i-a marcat şi îndurerat pe cei care l-au cunoscut şi nimeni nu îşi poate închipui cum anume s-a produs tragicul eveniment.
Surse: IJP şi ISU Prahova, observatorulph.ro
Foto cu caracter ilustrativ/presasm.ro