Accident rutier la Buşteni. Un autoturism s-a răsturnat pe carosabil. Şoferul a consumat alcool şi nu deţinea permis de conducere
Sâmbătă, pe o stradă din localitatea Buşteni, un autoturism s-a răsturnat pe partea laterală, pe carosabil. Şoferul a avut o alcoolemie de 1.52 mg/l alcool pur în aerul expirat si nu detinea permis de conducere .
Din accident au rezultat doar pagube materiale.
 
Potrivit IJP Prahova, din verificări, a reieşit faptul că, un bărbat în vârstă de 48 de ani, care se deplasa la volanul unui autoturism pe o stradă din localitate, posibil pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum şi a lipsei de experienţă în conducerea autovehiculelor pe drumurile publice, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi s-a răsturnat pe partea laterală, pe carosabil. La testarea cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 1,52 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, s-a constatat că bărbatul nu deţine permis de conducere. Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere sub influenţa alcoolului şi conducere fără permis.
In urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale, nicio persoană nefiind transportată la spital.
 
Foto cu caracter ilustrativ