Fiica unei angajate de  la Hale şi Pieţe Ploieşti a fost diagnosticata cu noul coronavirus-Covid 19 .Mai multi angajati au fost trimisi in izolare,la domiciliu
Mai mulţi angajaţi ai SC Hale şi Pieţe S.A. Ploieşti au fost trimişi acasă, în izolare, după ce fiica unei angajate a societăţii a fost testată pozitiv cu coronavirus.
Surse au declarat pentru stirilepropahova.ro că birourile au fost dezinfectate şi urmează ca angajaţii să-şi reia serviciul, cu acordul Direcţiei de Sănătate Publică Prahova.
 
Rezultatul testului în cazul fiicei angajatei de la SC Hale şi Pieţe S.A. a fost primit luni seară, 18 mai, în prezent fiind internată la Spitalul de boli infecţioase Ploieşti. Ea este una dintrei cei trei angajaţi ai Electrica Furnizare Ploieşti, sucursala de pe strada Gheorghe Doja, care au fost depistaţi pozitiv pentru Covid-19. 
 
Pentru a preveni răspândirea virusului, mai mulţi angajaţi ai societăţii au fost trimişi acasă, în izolare, iar birourile au fost dezinfectate.
 
Conducerea SC Hale şi Pieţe Ploieşti SA, subordonată Primăriei, a înaintat o adresă către DSP Prahova, solicitând măsurile care se impun pentru preîntâmpinarea răspândirii noului coronavirus.