Un hoţ care spunea că este angajat la Electrică, a fost arestat la Ploieşti
Infractorii nu ţin cont de nicio restricţie şi îi pândesc pe naivi pentru a-i transforma în victime. Un caz recent a avut loc la Ploieşti.
 
În urmă cu aproape o săptămână, un bărbat care a pretins că este angajat al furnizorului de energie electrică a reuşit să pătrundă, sub acest pretext, într-un apartament din municipiu, de unde a reuşit să sustragă o sumă de bani.
Poliţia a anunţat că individul a fost identificat şi depistat în weekend.
"Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Secţiei de Poliţie nr. 2 Ploieşti efectuează cercetări într-o cauză penală, privind furtul unei sume de bani dintr-un apartament din municipiu, comis în data de 6 mai a.c., prin metoda «Electrica». În data de 9 mai a.c., în jurul orei 11:00, aceştia au depistat un bărbat de 36 de ani, bănuit de comiterea faptei. Cu ocazia controlului corporal, asupra acestuia a fost găsit şi un spray iritant lacrimogen. În urma administrării probatoriului, persoana bănuită a fost reţinută pentru o perioadă de 24 de ore", au precizat reprezentanţii IJP Prahova.
 
Luni, instanţa a dispus arestarea acestuia, pentru 30 de zile.
 
Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat şi portul său folosirea fără drept de obiecte periculoase.
 
Foto cu caracter ilustrativ
 
 Sursă: www.telegrama.ro