Andreea Bălan, Corina şi Connnect-R vor canta la Zilele Ploiestiului . Surse din administraţia locală au declarat pentru observatorulph.ro că anul acesta pe scena de la Ploieşti ar urma să urce Andreea Bălan, Corina, dar şi Connnect-R.
Spectacole sunt pregătite şi de Teatrul Toma Caragiu şi Filarmonica Ploieşti.
Pe data de 21 mai va avea loc Concertul Majestic Simfonic, cu ocazia împlinirii a 60 de ani de la înfiinţarea Teatrului de Revistă. În plus, în cele trei zile, vor fi spectacole pentru copii.
Focuri de artificii în Parcul Toma Socolescu.
Special pentru acest eveniment, municipalitatea este în procedură de achiziţie pentru focurile de artificii, o premieră pentru Zilele Ploieştiului.
Anunţul de licitaţie a fost deja postat site-ul Primăriei Ploieşti. Conform caietului de sarcini, municipalitatea şi-a dori ca focurile de artificii să aibă loc în Parcul Toma Socolescu, în data de 21 mai, la finele manifestărilor dedicate Zilelor Ploieştiului.
Focurile de artificii vor avea cel puţin şapte culori şi peste 15 de efecte speciale. Durata spectacolului pirotehnic va fi de minimum 5 minute şi de maxim 10 minute. Pe durata execuţiei focurilor de artificii, activitatea comercială din Parcul Toma Socolescu va fi întreruptă. Tot ca noutate, pentru execuţia spectacolului oferit de jocurile de artificii se poate oferta şi execuţia unui program de tragere piromuzical.
Valoarea estimativă a contractului este de 10.084,03 lei, fără TVA.
sursa: http://www.observatorulph.ro/administratie/79194-premiera-la-zilele-ploiestiului-focuri-de-artificii-in-parcul-toma-socolescu
foto: www.iote.ro