FlashMob-ul Online “Heal The World” by The Wings Of. Ziua Internationala a Dansului – 29 Aprilie 2020
Incepand din 2016 toate proiectele mele s-au concentrat in jurul ideii de comunitate si a motto-ului “Make It Count!”
 
In fiecare an, in data de 29 Aprilie sarbatorim Ziua Internationala a Dansului, motiv pentru care, anul acesta, mi-am dorit sa o sarbatorim intr-o maniera speciala, data fiind si situatia neplacuta si grea prin care trecem cu totii.
 
Asadar, am inaintat o invitatie deschisa mai multor scoli de dans si au raspuns pozitiv peste 20, iar printr-o mobilizare exemplara au trimis clipurile lor video peste 220 de copii din toate colturile tarii.
 
Coregrafia au invatat-o dupa un tutorial realizat de mine, iar, dincolo de dorinta de a avea o comunitate unita si de a sarbatori cumva impreuna, ne-am dorit sa transmitem un mesaj tuturor celor care au grija de sanatatea si de siguranta noastra si chiar si celor care zilnic ne furnizeaza informatii si stiri despre evolutia situatiei.
 
Astfel a luat nastere FlashMob-ul Online cu tema “Heal The World”, inspirat fiind, evident, de cunoscuta melodie a lui Michael Jackson.
 
Vreau pe aceasta cale sa le multumesc tuturor coregrafilor, dansatorilor si parintilor care au contribuit la reusita acestui proiect si sa urez intregii comunitati internationale a dansului LA MULTI ANI!
 
Va invit in continuare sa vizionati videoclip-ul realizat in cadrul acestui proiect :
 
 
Sursa:Comunicat organizatorii Flashmob-ului onlinr ”Heal the World” by The Wings Of