Demonstratii de fitness sustinute de celebrul Howard Dell si miscare pe doua roti Demonstratiile sportive din cadrul „Lunii Sporturilor”, o campanie initiata de Ploiesti Shopping City, continua si aduce laolalta, in weekendul 13-14 mai, toti iubitorii de miscare. Invitatul special este nimeni altul decat Howard Dell, instructor de fitness si recunoscut pentru rolul sau in serialul „Tanar si nelinistit”.

Startul la miscare este dat sambata de Fitness Nico . In intervalul orar 13:00-13:30 si duminica, 14:00-15:00, toti cei care vor trece pragul centrului comercial vor putea sa asiste la o demonstratie de miscare la trambulina.

Sambata, incepand cu ora 14:00 pana la ora 15:00, este randul lui Howard Dell sa inspire la miscare. De origine din Canada, Howard Dell se bucura de o cariera actoriceasca de succes, a jucat alaturi de Halle Berry si multe alte nume importante de la Hollywood si a devenit faimos pentru rolul din serialul „Tanar si nelinistit”. Sfidand diagnosticul sumbru potrivit caruia mai avea doar trei luni de trait, Howard s-a regasit in sport, a devenit antrenor de fitness si a participat la numeroase olimpiade. Sambata, va sustine o demonstratie de Wayflex, un antrenament care combina exercitiile de suspensie si de rezistenta dinamica, ajutand lucrare corpului in intregime.

Toate demonstratiile vor fi sustinute in centrul comercial, in zona scarilor rulante.

Demonstratii si concursuri pentru pasionatii miscarii pe doua roti.

Sambata si duminica, in intervalul orar 12:00-18:00, in zona special amenajata in parcarea centrului comercial, membrii echipei Pedal Kick au pregatit pentru iubitorii mersului pe bicicleta o serie de demonstratii. Eugen Nacu si Razvan Darie, bikeri cu o experienta de peste 14 ani, vor impresiona cu sarituri de la inaltime, mersul pe o roata si multe alte trickuri. In paralel, curajosii sunt invitati sa participe la un concurs de amatori, in urma caruia, toti cei care vor reusi sa parcurga traseul fara sa darame jaloanele sunt inscrisi in tombola pentru castigarea unei biciclete.

Atelier „Primele pedale” si expozitie de biciclete

Scoala de Sport ii asteapta pe vizitatori, indiferent de varsta, cu un atelier special. Un instructor va fi prezent pentru a-i invata sa mearga pe bicicleta pe cei care nu stiu deja si sa le raspunda la intrebari si sa le ofere sfaturi utile tuturor celorlalti.

Pe parcursul celor doua zile, intre orele 12:00-18:00, vizitatorii se vor putea bucura si de o expozitie de biciclete.

Parteneri: Intersport,  Fitness Nico  si Decathlon