PERCHEZIŢII LA PERSOANE BĂNUITE  DE COMITEREA MAI MULTOR INFRACŢIUNI DE FURT CALIFICAT DIN SOCIETĂŢI COMERCIALE ŞI LOCUINŢE
 
Joi  dimineaţă, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Ploieşti au efectuat 6 percheziţii în Ploieşti (cartier Mitică Apostol), la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea unor furturi din societăţi comerciale şi din locuinţe aflate în construcţie. Patru mandate de aducere au fost puse  în executare.
Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada ianuarie-aprilie a.c.,  persoanele bănuite ar fi pătruns pe timp de noapte, prin efracţie, în societăţi comerciale şi locuinţe aflate în construcţie, de unde ar fi sustras diverse bunuri şi unelte.
Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională se ridică la aproximativ 17.000 de euro.
De la locaţiile vizate au fost ridicate mai multe bunuri ce par a proveni din activitatea infracţională, precum: unelte, scule electrice şi înscrisuri.
7 persoane au fost conduse la sediul poliţiei, pentru audieri.
Activitatea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.
 
La acţiune participă şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi  jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi “Matei Basarab” Ploieşti.
 
Sursa:IJP Prahova
 
Foto cu caracter ilustrativ