Doliu la Colegiul Tehnic” Lazăr Edeleanu” Ploieşti. Profesorul de geografie, Sorin Gabor a decedat, la doar 53 ani
 
O veste tragică a îndoliat, miercuri profesorii şi elevii de la Colegiul Tehnic” Lazăr Edeleanu” Ploieşti.
Domnul profesor de geografie, Sorin Gabor, a decedat la vârsta de 53 ani, în urma unui infarct.
 
Elevii şi colegii de catedră, regretată dispariţia sa.
Mesaje:
” Timpul s-a oprit în loc la auzirea veştii că un profesor din cadrul Liceului Tehnologic” Lazăr Edeleanu”, care a ştiut întotdeauna să îşi iubească elevii şi să îi ajute în orice situaţie, un profesor unic ce nu îl vom mai întâlni niciodată: a fost un părinte, prieten şi coleg pentru toţi cei care l-au cunoscut.
Învăţându-ne multe lucruri din experienţă proprie şi dându-ne dovadă de mult curaj în realizările pe care le facem. Fost cadru militar, antrenor şi om de marină care a contribuit la formarea a mii de elevi şi a altor sute care aveau probleme disciplinare i-a transformat în adulţi responsabili.”
 
” Cine a avut ocazia să aibă parte de şansele oferite în a primi ajutorul şi învăţăturile lui are de ce să îi fie recunoscător toată viaţa!
Un om de care auziseră şi elevii din alte licee şi colegii, precum în Colegiul Naţional” Spiru Haret” Ploieşti, Colegiu Tehnic” Elie Radu”, Colegiul Tehnic Virgil Madgearu, locuri prin care unii dintre noi am trecut şi în care elevii l-ar descrie în diferite şi mii de cuvinte de laudă aduse la adresa lui.
 
De azi vom avea un gol în suflet mereu când ne vom gândi la domnul profesor Gabor Sorin.”
 
Nu am cuvinte despre această tragică întâmplare a dragului nostru profesor care cu siguranţă aşa cum m-a sfătuit cum a ştiut mai bine şi a fost lângă mine chiar dacă am făcut bune sau greşeli şi trebuia să fiu pedepsit aspru, el a avut grijă să nu fie astfel, aşa a fost şi cu mulţi alţi elevi şi eleve.. A lăsat în urmă o amintire minunată multor generaţii care datorită lui au reţinut multe lucruri bune şi va fi povestit de mulţi pentru ca fost un militar, profesor, prieten, tată, frate excepţional.
Aş mai da ani din viaţă să repet acei 4 ani de liceu alături de el şi de alţi profesori, care şi ei sunt de negăsit în tot cadrul didactic dar ca domnul profesor Gabor Sorin nu se va mai găsi şi nici nu se va mai naşte.
 A plecat prea devreme dintre noi... Dumnezeu ia la dreapta lui numai îngeri care ar fi trebuit să mai rămână pe pământ să dea lecţii la încă zeci de generaţii. Îi mulţumesc pentru tot... Numai am cuvinte pentru dânsul nu ajung să fie descris un om atât de bun...
Dumnezeu să te odihnească în pace BBSecurity!”
 
N.R.Pe această cale şi echipa www.infoploiesticity.ro, transmite sincere condoleanţe familiei. Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihneasca-n pace. 
.