Spectacolul Alice in Wonderland a fost reprogramat .

Copiii sunt invitaţi pe tărâmul magic din Wonderland de trupa de teatru MiniArtShow by Ioana Ginghina in data de 19 Octombrie 2017, ora 18 00 la Casa de Cultura a Sindicatelor Ploiesti la frumosul spectacol pentru copii “Alice in Wonderland” dedicat copiilor începând cu varsta de 4 ani şi întregii familii.

Piesa are o distribuţie de excepţie, muzică originală şi proiecţii multimedia care vor transforma pentru o ora sala Casei de Cultura a Sindicatelor Ploiesti într-un tărâm fermecat.


Alice este o fetiţă de 11 ani, care stă toată ziua în casă, jucându-se cu telefonul.

Nu mai vede cât de frumoasă este natura, viaţa şi nu mai crede în poveşti.

Ea intră într-o lume fantastică, unde descoperă o ţară care, prin logica ei, este un total nonsens.

„ Vă propun o poveste care se petrece într-o lume magică, o călătorie iniţiatică şi un mesaj puternic pentru copilul din ziua de azi. Am ales ca acest proiect să îmbine un decor virtual spectaculos, costume colorate şi o interpretare actoricească dinamică. Micuţii vor descopri lumea frumoasă şi magică a poveştii, în care adevărata călătorie se întamplă în interiorul lui Alice”, a declarat Ioana Ginghină, producatorul spectacolului şi manager MiniArtShow.

Iepurele Alb, Pisica de Cheshire, Regina de cupa, Pălărierul nebun sunt câteva din personajele cu care se întâlneşte Alice în călătoria ei şi pe care copiii vor avea ocazia să îi cunoască în frumosul spectacol.

Distributie:

Alice: Tatiana Selaru / Andra Mirescu,

Palarierul si Omida: Daniel Marcu,

Iepurele: George Lepadatu,

Pisica: Andreea Gaica/ Andreea Mera

Regina de cupa: Diana Manaila.

Costume: Mirela Diaconu

Decor: Flavia Varga

Regie si proiectie: Florina Dumitrache

Versuri: Ioana Ginghina

Compozitor: Eduard Petru Jighirgiu

Producator: MiniArtShow by Ioana Ginghină

 

Biletele sunt disponibile la Casa de Bilete a Casei de Cultura a Sindicatelor Ploiesti de luni-vineri orele 10-19 si sambata intre orele 9-14 si online de pe www.bilet.ro

(menţionăm că pe un bilet poate sa intre o singură persoana pentru siguranţa tuturor spectatorilor, în caz de pericol, conform legislaţiei în vigoare, nu se permite sa fie ţinuţi în braţe copii).

Costul biletelor de spectacol sunt dupa cum urmeaza:

Cat I 35 ron

Cat II 30 ron

Cat III 25 ron

Va asteptam cu mare drag!