Asociaţia Liga Studenţilor din UPG vor duce Lumina Sfanta a Pastelui la casa ploiestenilor
Asociaţia Liga Studenţilor din UPG Ploieşti în parteneriat cu Protoieria Ploieşti s-a mobilizat pentru ca ploieştenii să treacă mai uşor peste restricţiile de circulaţie impuse în noaptea de Înviere ca măsură de limitare a numărului de îmbolnăviri de COVID-19. Sub sloganul „Tu #staiacasă, iar noi îţi dăruim lumină!”, Asociaţia Liga Studenţilor din Centrul Universitar Ploieşti iniţiază campania LUMINĂ DIN LUMINĂ.
 
Această campanie are ca scop încurajarea tuturor credincioşilor din Ploieşti de a rămâne în casă şi în Noaptea Sfântă a Învierii Domnului. Voluntarii din cadrul asociaţiei , dar şi cei pe care îi va trimite Protoieria, vor fi echipaţi cu mască şi mănuşi de protecţie şi vor distribui,  în seara Învierii, Lumina Sfântă de la lăcaşurile de cult, direct la scările de bloc şi la case, pentru a aduce liniştea şi pacea în casele ploieştenilor.
 
Iniţiatorii cred că cea mai simplă metodă pentru ca Lumina să ajungă în casele tuturor celor de pe o scară de bloc este ca un locatar să aştepte echipele de voluntari şi să aprindă pe holul scării o candelă din care să poată să îşi ia lumină fiecare locatar. La fel vor proceda şi ploieştenii care stau la case. O să fie nevoie doar ca după miezul nopţii aceştia să iasă la poartă şi să aştepte să treacă voluntarii cu lumina.