Ploiesti .O petrecere de logodnă a fost oprită de poliţie în Căminul Rafinorilor din cartierul Mimiu
O petrecere de logodnă a fost oprită de poliţie în Căminul Rafinorilor din cartierul Mimiu din Ploieşti. Poliţia a folosit spray-uri lacrimogene ca să oprească petrecerea şi, la final, a amendat 15 persoane cu câte 2.000 de lei, relateză Mediafax.
 
Poliţia a intervenit, sâmbătă seară, în căminul Rafinorilor din cartierul Mimiu din Ploieşti pentru a opri o petrecere de logodnă organizată între două familii de rromi.
 
Cei 15 adulţi prezenţi la petrecere au fost amendaţi cu câte 2.000 de lei pentru încălcarea ordonanţelor militare. Persoanele recalcitrante au fost oprite cu spray-uri lacrimogene.
 
La petrecere au fost prezenţi si minori, inclusiv cei care s-au logodit.
 
Petrecerea a fost pregătită din timp, vecinii fiind avertizaţi că va fi gălăgie. Imobilul a fost păzit ulterior de Poliţia Locală.
 
Comunicat IJP Prahova :
 
Având în vedere informaţiile apărute în spaţiul public privind faptul că într-un imobil din municipiul Ploieşti are loc o petrecere la care participă mai multe persoane, vă comunicăm următoarele:
La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie, care a constatat că în imobilul menţionat are loc o petrecere, la care participă mai multe persoane, respectiv 15. Faţă de toate persoanele adulte participante s-a luat măsura sancţionării contravenţionale pentru nerespectarea măsurilor impuse prin O.M. 3/2020, cu câte 2000 de lei fiecare. Întrucât erau prezenţi şi  minori, a fost informată D.G.A.S.P.C. Facem precizarea că nicio persoană din locaţie nu se află în izolare.
Sursa:http://stirileproprahova.ro si IJP Prahova