Sa descoperim sportul si beneficiile sale pentru buna dezvoltare a copiilor . Sesiune de miscare pentru micuti alaturi de Rontzy, la Ploiesti Shopping City Sambata, 6 mai, Poiesti Shopping City invita toti copiii sa faca miscare impreuna cu Rontzy, cel mai simpatic veveritoi din judet. Micutii vor descoperi placerea pentru sport si vor invata cat de importanta este activitatea fizica alaturi de „Dinamic Kids” si „Nico Fitness”. Cu acest prilej, centrul comercial da startul campaniei „Luna Sporturilor” si a pregatit in fiecare weekend activitati sportive pentru vizitatori.

 

Veveritoiul Rontzy ii asteapta pe copii in aceasta sambata, in intervalul orar 10:00-13:00, in zona scarilor rulante, la o noua intalnire a „Clubului lui Rontzy”. De data aceasta, activitatile pregatite special pentru ei vor fi dedicate sportului.

„Dinamic Kids” le-a pregatit copiilor sesiuni de miscare inspirate din activitati sportive, precum fotbal, baschet, handbal sau pilates. In acest fel, acestia vor invata care este postura corecta a corpului, vor deprinde buna respiratie si aliniamentul corpului si, totodata, vor afla cum sa faca diferenta dintre respiratia abdominala si cea toracica. Toti participantii se vor mai putea bucura si de sesiuni de face painting, iar la final vor primi cadou o lectie gratuita oferita de „Dinamic Kids”.

In a doua parte a intalnirii, copiii vor putea lua parte la programul sustinut de „Nico Fitness”. Pe parcursul unei ore, cei mici vor face miscare prin intermediul unui mix variat de jocuri distractive benefice pentru buna dezvoltare a corpului.

Despre „Clubul lui Rontzy”

Un proiect unic in regiune, „Clubul lui Rontzy” este o platforma educativa, adresata copiilor cu varste intre 5 si 12 ani, din judetul Prahova.

Alaturi de mascota Rontzy, cel mai simpatic veveritoi din judet, copiii se bucura in fiecare luna de o multitudine de activitati instructive si distractive, precum petrecerea timpului liber alaturi de mascota clubului si personajele lor preferate sau seminarii interactive, pe diferite teme, cu participare gratuita. Totodata, membrii clubului beneficiaza de reduceri speciale in magazinele preferate sau la diferite cursuri si activitati adresate celor mici; de cadouri de bun-venit in club si de oportunitatea de a face parte dintr-o comunitate unita, in care se comunica rapid si constant.

Clubul lui RONTZY asteapta in continuare noi oaspeti, inscrierile pot fi facute la Biroul de Informatii din Ploiesti Shopping si prin trimiterea unei solicitari la adresa: office@ploiestishoppingcity.ro.

Mai multe detalii despre evenimente sunt disponibile pe www.ploiestishoppingcity.ro sau pe Facebook, www.facebook.com/PloiestiShoppingCity.