Scandal într-un bloc din Ploieşti. Un bărbat acuză poliţiştii că l-au lovit
 
Duminică seară, în jurul orei 22.00, poliţiştii ploieşteni au fost sesizaţi cu privire la producerea unui scandal într-un apartament situat în mun. Ploieşti.
Comunicat IJP Prahova.
Duminică, 29 martie a.c., în jurul orei 22:00, am fost sesizaţi cu privire la producerea unui scandal într-un apartament situat pe raza municipiului Ploieşti.
 
Forţele de ordine direcţionate la faţa locului au constatat că din apartament se auzeau strigăte puternice, injurii şi zgomote de obiecte sparte.
 
În interior, au fost depistaţi trei bărbaţi care, posibil pe fondul consumului de alcool, au manifestat un comportament recalcitrant şi agresiv, fiind necesară imobilizarea şi încătuşarea acestora. De asemenea, în apartament era prezentă şi o femeie.
 
În urma verificărilor, s-a stabilit că trei dintre persoanele implicate în eveniment se aflau în autoizolare, iar cea de-a patra, un bărbat de 30 de ani, se afla în vizită.
 
Cu privire la situaţia celor patru persoane au fost informaţi reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Prahova, pentru luarea măsurilor conform competenţei.
 
Ulterior, în jurul orei 22:40, una dintre persoanele implicate în acest eveniment a sesizat că a fost agresat de către poliţişti, cu ocazia intervenţiei.
 
În cauză, organele de poliţie s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de încăierare şi purtare abuzivă.
 
Totodată, bărbatul de 30 de ani a fost sancţionat contravenţional conform O.M. 3/2020, art.1, rap. la art. 9 alin. 1 din OUG 1/1999, cu amendă în valoare de 1000 de lei.
Foto cu caracter ilustrativ