Un sofer beat si fara permis a intrat intr-un stalp,la Telega
Duminică dimineaţă, in comuna Telega,satul Buştenari  un conducător auto a intrat cu maşina într-un stâlp de susţinere a firelor de curent electric. 
Din primele verificări, se pare că, un bărbat în vârstă de 33 de ani, care se deplasa la volanul unui autoturism pe DC 133, pe raza localităţii Buştenari, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi ar fi părăsit partea carosabilă intrând în coliziune cu un stâlp de susţinere a cablurilor electrice. În  urma evenimentului rutier, un bărbat de 38 de ani, pasager în auto, care pare a fi rănit grav, a fost preluat şi transportat de elicopterul  SMURD, la spital. Conducătorul auto nu deţine permis de conducere, iar la testarea cu aparatul etilotest a avut rezultat pozitiv, respectiv 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul şi luării măsurilor legale.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de   conducere fără permis, conducere sub influenţa alcoolului şi vătămare corporală din  culpă. Faţă de conducătorul auto a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore.
 
Foto amator .
Sursa:IJP si ISU Prahova .