Un minor, băut şi fără permis, a provocat un accident la Paralela 45
Evenimentul rutier s-a petrecut duminică, dimineaţă, în jurul orei 6.00, pe DN1, la kilometrul 79+256 m, în afara localităţii Băicoi, pe sensul de mers Câmpina – Ploieşti. Un minor, în vârstă de 16 ani, băut şi fără permis s-a urcat la volanul unei maşini şi a provocat un accident grav pe DN 1 duminică după-amiază. Minorul a pierdut controlul volanului în zona Paralelei 45 şi a lovit cu maşina un gard din beton şi un stâlp de electricitate, apoi autoturismul s-a răsturnat în curtea unui imobil.
 
“Din verificări, se pare că un minor de 16 ani care se deplasa la volanul unui autoturism, ajuns la km 79+256m, în afara localităţii Băicoi, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi ar fi părăsit partea carosabilă intrând în coliziune cu un gard din beton şi un stâlp de electricitate, ulterior răsturnându-se pe o parte, în curtea imobilului.
 
Tânărul a fost transportat la spital. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului.”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Prahova.
 
Sursa:stirileproprahova.ro
Foto cu caracter ilustrativ